Annons

Annons

Annons

Kilafors

Läsartext
Vårens sista månadsträff för PRO Kilafors

Tisdagen 16 maj träffades PRO i Kilafors i Hå Ordenshus för modevisning.

Detta är en läsartext.

Det var en välfylld salong som förväntansfullt väntade på dagens program medan orkestern under ledning av Torkel Fäst spelade gamla godingar från anno dazumal.

Välbesökt månadsmöte

Annons

Ordförande Anette Lindblom hälsade alla välkomna och tackade för den gångna terminen och meddelade att PRO träffas nere på Björnudden på tisdagar med fikakorg när vädret tillåter.

Annons

Eva Luccechi informerade om sommarens resor. 13 juni går resan till Skellefteå för att besöka en tulpanträdgård och till den Thailändska Paviljongen i Ragundadalen i samarbete med PRO i Rengsjö. 1 juli går resan till Rättvik där Iggesundsgänget har 50-års jubileumskonsert. 22 augusti går resan till Göta kanal, även den resan sker i samarbete med PRO Rengsjö.

Modellerna på Catwalken i Hå i kläder från Into shop och Team Sportia, Ingvor, Inga, Ingalill, Tina, Anette, Anna-Greta och gömd bakom damerna Mats och Lars

PRO-kören framförde tre sånger innan det var dags för dagens förtäring. Köksgruppen bjöd på rostbiff med en sommarpotatissallad och rosenbröd. Sedan var det dags för dagens huvudtema, modevisning.

Into shop visade dammode och Team Sportia sport- och fritidskläder för herrar och damer. Modellerna kom från PRO i Kilafors. Modevisningen mottogs med stort intresse. Det fanns något extra intressant för alla smakriktningar. Besökarna fick rabattkuponger att lösa in vid ett köp i respektive affär.

Tina Markgren i kläder från Into shop.

Annons

Efter modevisningen framförde kören två sånger innan det var dags för kaffe och kaka samt lottdragning.

Annons

Ordförande avslutade månadsträffen med att tacka Into shop, Team Sportia och modellerna för dagens program, kören, musikerna och köksgruppen och tillönskade oss alla en jätteskön sommar.

Eva Blomberg Svensson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan