AnnonsBollnästravet

Truckmeet anordnas på Bollnästravet: “En arena där du verkligen har allt”

Bollnästravet erbjuder mycket mer än trav – här anordnas konserter, firmafester och 9-10 juni kommer hela travet att fyllas av häftiga lastbilar under Bollnäs Truckmeet.
– Utan Travet och Kitchen hade vi inte stått där vi står i dag, säger arrangören Stefan Jonsson.

Från vänster i bild: Stefan Samuelsson, platschef Bollnästravet, Helen Forsblom, marknads- och eventansvarig Bollnästravet, Magnus Eriksson, verkställande dräng hos Stefans Transporter, Stefan Jonsson, ägare Stefans Transporter, Anders Holmqvist, Södra Hälsinglands bärgningstjänst och Magnus Olofsson, Kitchen.

Runt om i Sverige anordnas årligen populära lastbilsträffar där besökarna får uppleva roliga tävlingar och snygga ekipage med unika inredningar. Stefan Jonsson som själv är åkare kände att det var dags att ta Truckmeet till Bollnäs och gjorde slag i saken tillsammans med Anders Holmqvist.

– Häromkring är det väldigt dåligt med träffar och därför kände vi att det vore roligt att anordna en träff i Bollnäs. Det är alltid en härlig gemenskap med många fina bilar, så det är en möjlighet att få umgås med likasinnade och ha kul helt enkelt, säger Stefan Jonsson.

Läs mer om priser och tider på Bollnäs Truck Meet här

Stefan Jonsson, arrangör och åkare kände att det var dags att ta Truckmeet till Bollnäs.

För att ge evenemanget med över 80 anmälda ekipage och ett stort antal besökare bästa möjliga förutsättningar att bli en succé krävs både utrymme och logistik. Därför blev Bollnästravet med sina unika evenemangsmöjligheter ett självklart val.

– Travet är en arena som verkligen har allt. Den har stora fina ytor, restaurangen Kitchen med bra mat och rättigheter. Dessutom finns duschar, toaletter, parkeringar och närheten till stan – det finns verkligen jättefina förutsättningar, säger Stefan Jonsson.

Travet har utvecklats mer och mer och i dag har vi möjlighet att arrangera nästan vad som helst

Gör som Stefan och ät lunch på Bollnästravet – här är menyn

Bollnästravet har under de senaste åren utvecklats till en evenemangsarena med möjligheter till nätverkande, events och affärsskapande. Den tidigare Totohallen har blivit en 900 kvadratmeter stor eventhall där det finns tillgång till ljus- och ljudanläggning, scen och alla andra faciliteter som behövs vid stora och små arrangemang. Under Bollnäs Truckmeet kommer exempelvis bandet 250 kg kärlek att uppträda på scenen.

– Travet har utvecklats mer och mer och i dag har vi möjlighet att arrangera nästan vad som helst – Bollnäs Truckmeet, bilmässor, företagsmässor, konferenser, utställningar, lagerutförsäljningar eller konserter, avslutningar och andra festligheter. Vi hjälper alltid till att ordna personliga lösningar, säger Helen Forsblom, marknadsansvarig på Bollnästravet.

Helen Forsblom, marknadsansvarig på Bollnästravet.

En annan fördel med Bollnästravet är att de har möjlighet att hjälpa sina samarbetspartners att få exponering.

– Hos oss syns man. Våra samarbetspartners får exempelvis exponering i TV och i vår populära restaurang med runt 1500 lunchgäster i veckan, säger Helen Forsblom.

Bollnästravet är en ideell förening som strävar efter att vara en källa till glädje, kunskap och underhållning. De bidrar starkt till den ekonomiska utvecklingen i Bollnäs kommun med grannkommuner. Bollnästravet är en inkörningsport till sporten och bedriver bland annat en populär travskola för både unga och äldre.

– För oss är stödet och engagemanget från våra partners ovärderligt och en nyckel för att vi ska kunna behålla och utveckla verksamheten. Våra samarbetspartners gör verkligen samhällsnytta och bidrar till att barn och unga har en meningsfull fritid, säger Helen Forsblom.

Så här bokar du ditt eget event eller kanske din företagsfest på Bollnästravet

"Det är alltid en härlig gemenskap med många fina bilar, så det är en möjlighet att få umgås med likasinnade och ha kul helt enkelt", säger Stefan Jonsson om Bollnäs Truck Meet.

Inbäddat innehåll

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Ljusnans redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan