Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Ny design – nu hittar du lättare till Ljusnans livesända matcher

Ljusnan har sänt en mängd livesport under våren och i sommar finns det fler matcher att se fram emot.

Därför gör vi det nu enklare för dig som kund på ljusnan.se och i appen – och flyttar in i +allt-paketet.

– Det här är verkligen efterlängtat, både lättöverskådligt och en tilltalande design, säger Tomas Froms, chefredaktör för Ljusnan.

Text

Nya livesport-designen på Ljusnan: ”Nu får vi en riktigt bra paketering”

Bild: Stefan Westerlund

Annons

Under den inledande fotbollssäsongen har Ljusnan livesänt en mängd lokalsport på sajten och i appen – och fler livesändningar planeras i framtiden.

I sommar fortsätter livesatsning på sajten och i appen och för att tittarna lättare ska hitta livesända matcher bygger vi nu om – med en snyggare design.

– Det här är verkligen efterlängtat, både lättöverskådligt och en tilltalande design, säger Tomas Froms, chefredaktör för Ljusnan.

Annons

Annons

På sajten för livesport hittar du framöver alla pågående och kommande matcher samt kan se redan sända matcher i repris. Det kommer också finnas klipp med höjdpunkter från vissa spännande matcher.

Så ser nya livesportsidan ut på www.ljusnan.se/livesport.

– Vi satsar allt mer på livesport och det här gör det enklare för våra tittare att navigera. I sommar har vi ökat antalet livesändningar av fotboll och nu får vi en riktigt bra paketering, säger Tomas Froms.

Om man även fortsättningsvis vill kunna ta del av livesporten på www.ljusnan.se så krävs det att man har någon av paketen Total eller Digital premium.

Även det nya +Allt-paketet, där även DN och Expressen ingår, ger tillgång till allt innehåll på Sporten. Läs mer om +Allt-paketet här.

Är du papperstidningskund har du också tillgång till all livesport på ljusnan.se.

Här hittar du livesporten: ljusnan.se/livesport

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan