Annons

Annons

Annons

Kilafors

Läsartext
Välbesökt årsmöte med PRO Kilafors

PRO Kilafors hade sitt årsmöte den 21 mars i Lilltjära bygård.

Detta är en läsartext.

Innan mötets början spelade musikgruppen Torkel Fäst, Erik Löfstrand, Bertil Åberg, Ove Strömberg och Leif Lindström till samlingen. Ordförande Anette Lindholm hälsade 100 medlemmar välkomna och informerade om dagens program. Eva Lucchesi påminde om 4-dagars resa till Oslo den 1 juni.

Sigrid Bolkeus berättade om vad som sker i KPR. Månadsmötet i maj förläggs till Hå ordenshus då det blir modevisning. Men innan dess har vi Påskkul i Lilltjära i april. Innan parentationen bjöds vi på smörgås med bordsdryck.

Annons

PRO Kilafors har haft årsmöte.

Sång och musikgruppen framförde sången Kärlekens tid och därefter läste Inga upp namnen på de som avlidit under året som gått och Tina tände vartefter de 17 ljusen och som följdes av en tyst minut. Sedan framförde sång- och musikgruppen Godnattsaga, Ingalill Jonsson läste dikten Tänd ett ljus och som avslutning sjöng vi tillsammans Det är någon som sjunger.

Annons

Den högtidliga parentationen.

Efter den högtidliga parentationen vidtog årsmötesförhandlingarna som leddes av Sigrid Bolkeus med sekreteraren Agneta Bergman vid sin sida. Verksamhetsberättelse, resultat- och balansräkning samt revisorernas berättelse godkändes och ansvarsfrihet beviljades styrelsen. Det har under året som gått tillkommit 43 nya medlemmar.

Kassör Ingvor Eriksson omvaldes på två år, till ny ledamot valdes Ann-Katrin Larsson på två år, ledamot Ulla Hedberg omvaldes på två år, omval på suppleant Eva Lucchesi ett år, samt omval även på Marie Wolf ett år och nyval på Lars-Åke Hansson ett år. Till revisorssuppleant valdes Anna-Greta Eriksson ett år. I valberedningen sitter Märit Eriksson, Maud Lothström, Ingalill Jonsson och Inga Strömberg.

Annons

Årsmötet avslutades med att Lars Högström och Arne Nygren avtackades för ett storartad arbete i föreningen i många år både i styrelse, matgrupper och allehanda uppdrag.

Sedan var det dags för anhörigstödets representanter Marie Eriksson och Inger Ekholm att berätta om sin verksamhet, mycket uppskattat. Kaffe med tårta serverades innan dragning på lotterna tog vid. Ordförande tackade samtliga för en trevlig eftermiddag.

Anette Lindholm

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan