Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Så kan du som Ljusnan-läsare få både Expressen och DN på köpet

Mer till fler! Nu lanserar vi ett spännande samarbete där du som Ljusnan-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration.

Text

Det nya erbjudandet har rullats ut i mars och du som redan har en prenumeration på Ljusnan Digital kommer att kunna uppgradera din prenumeration till det digitala paketet med namnet +Allt till ett förmånligt pris.

Annons

Annons

I +Allt ingår ljusnan.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter – till exempel övriga tidningar i Hälsingland – samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, kunna läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

– Ljusnan står starka lokalt, men kan också dra nytta av vår ägarkoncern Bonnier News. Det känns väldigt roligt att nu kroka arm med våra nationella kollegor på det här sättet. Med paketet +Allt kan vi ge våra sajtläsare stort mervärde, säger Tomas Froms, chefredaktör och ansvarig utgivare för Ljusnan.

Alla kunders digitala konton har flyttat ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på Ljusnan och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

– Vi hoppas och tror att denna paketering kan bidra till att fler läsare väljer att ta steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer, säger Tomas Froms.

Tomas Froms.

Bild: Mathilda Svensson

Du som redan har en prenumeration på Ljusnan Digital kan uppgradera din prenumeration, och du som inte redan är kund kan teckna +Allt till ett förmånligt pris på vår sajt.

Annons

På grund av tekniska begränsningar kan vi i dag inte erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill man som Totalkund eller Digital Premium-kund ta del av +Allt får man köpa det som en separat produkt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan