Annons

Annons

Annons

Rengsjö

Läsartext
PRO Rengsjö hade oktobers månadsmöte

Den 7 oktober hade Rengsjö PRO sitt månadsmöte på RSK-lokalen i Rengsjö.

Detta är en läsartext.

Ordföranden Ann-Christin Jonsson hälsade 115 medlemmar, däribland två nya, välkomna. Även skrivtolkarna Ann-Sara och Josefin, samt Monica Jörnelind från Helsinge begravningsservice välkomnades.

Kören startade med att sjunga Hösten är här och fortsatte med ytterligare tre sånger. Ulla och Lennart ackompanjerade.

Margareta Olsson meddelade att kryssningen med Cinderella 18-19 oktober är fullbokad. Samorganisationen ska ordna en julresa med buss, men vart och när återkommer de om. Efter jul blir det en resa till Iggesunds-revyn, men datumet är inte fastställt ännu. Kolla gärna på Rengsjö PRO:s hemsida för mer information.

Annons

Annons

Monica Jörnelind informerade om vad begravningsbyrån hjälper till med vid ett dödsfall. De visar omtanke och personligt engagemang och ser till att begravningen utformas så som du vill ha den. De ger svaren på de många frågor som brukar uppstå inför en begravning och finns till hands hela vägen. Det går inte att återge allt Monica berättade, men vi är välkomna att kontakta begravningsbyrån om vi har frågor.

Monica Jörnelind, Helsinge begravningsservice.

Förtäringen för dagen var en god ”landgång” med tillbehör.

Ordförande Ann-Christin meddelade, att är man medlem i en PRO-förening så är man välkommen till alla PRO-föreningars verksamhet.

Det var länge sedan vi hade någon pausgympa, men i dag fick Lisa Bengtsson fart på oss. Vi fick röra på armar, ben, rygg och mage. Bra gjort!

Några rundor stå-bingo hann vi också med, innan det blev kaffe med kaka, och lotteridragning med massor av vinster.

Landgång på gång.

Ann-Christin tackade alla som kommit, och ett extra tack till alla volontärer som hjälpte till i köket, sålde lotter och hade gympa. Som alltid hade vi en trevlig eftermiddag i glada pensionärers lag. Välkommen på höstmötet 4 november.

Annons

Laila Larsson

Armar uppåt sträck.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan