Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

krönika

Hélène Westelius
Sluta noja över en godisbit – skinkmackan är en farligare sockerbomb

Industrin tillsätter socker i matbröd, sås, pålägg och till och med i kyckling. Det dolda sockret är bra mycket farligare än det vi får i oss i form av exempelvis godis, då vi inte vet hur mycket vi får i oss.

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Foto: Janerik Henriksson

Annons

Jag äter socker med gott samvete när jag gör det medvetet, jag tänker att om jag nu ändå ska gotta mig så känns det urbota dumt att jag dessutom ska må dåligt efteråt. Så jag har bestämt mig för att njuta av det goda utan dåligt samvete.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy