Annons

Annons

Annons

Ödesmatchen HuFF–Assyriska

Storsatsning på HuFF när säsongen avgörs på söndag

HuFF slår ur underläge när det är dags för bottenmöte och säsongsavslutning i ettan norra.
Hela Hälsingland erbjuder allt inför den avgörande rysaren.

HuFF hoppas få segerjubla på söndag. En mycket spännande match mot Assyriska kommer avgöra säsongen. Sporten livesänder dramat, med sändningsstart 15.50 på söndag.

Bild: Victoria Mickelsson

Annons

Det är en dramatisk kamp i botten av ettan norra. Assyriska FF och Hudiksvalls FF är två av lagen som vill försöka undvika nedflyttning. Klart är att ett av lagen kommer att degraderas till division 2 när säsongen är färdigspelad.

Hudiksvalls FF möter nämligen just Assyriska i en match som kommer avgöra säsongen. Avspark är 16.00, sändningsstart 15.50 och inför matchen finns dessutom massor av fotbollsgodis att ta del av.

Annons

Ett tv-sänt uppsnack är redan publicerat där tittaren kan ta del av intressanta analyser inför avgörandet. Dessutom kommer Ettanexperten Pontus Andersson ge sin syn på den avgörande omgången, och berätta mer om HuFF:s nycklar till seger i mötet med Assyriska.

Annons

Intervjuer med ett antal spelarprofiler och djuplodade analyser är också en stor del av bevakningen. På söndag växlar vi upp ytterligare en nivå.

– Mer dramatik är än så här går väl knappast att få och så klart kommer även vi att gå all in nu när allt ska avgöras, säger Victoria Mickelsson och fortsätter:

– Det blir massor av känslor. Oavsett utgång så är det ju också en historisk HuFF-säsong som ska summeras efter söndagens match.

Så här såg det ut när HuFF mötte Assyriska tidigare under säsongen:

Inbäddat innehåll

Du som redan är prenumerant har tillgång till matcherna utan extra kostnad. Vill du bli digital kund, och ta del av matcherna blir du det enklast här.

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Tack vare vår nya publiceringsplattform fungerar nu även chromecast och Apple Airplay i apparna.

Annons

helahalsingland.se kommer matchen mot Assyriska, och alla övriga matcher att ligga kvar, och finnas tillgängliga som repris.

På söndag avgörs bottenstriden i ettan norra. Assyriska FF möter HuFF och helahalsingland.se livesänder matchen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan