Annons

Annons

Annons

Annons

Badminton

Läsartext: Badmintonungdomar spelade hem medlajer till Ljusdal

Senaste två helgerna har LBMK tävlat på olika plaster i Sverige och spelat hem inte mindre än 13 st medaljer. LBMK har varit representerade på tävlingar i Umeå, Göteborg och Östersund. Samt veteran-EM i Madrid, Spanien.

Ebbe Mill

Annons

I Umeå vann Elis Mill singel U9 och Elliot Grahn singel i U15. Och fyra stycken brons medaljer kneps igenom Ebbe Mill i U13 dubbel, och Edvard Hylander i dubbel i B klassen.

Edvard spelade även hem brons i B klass singel och Ebbe Mill i singel U15.Ebbe Mill och Edvard Hylander har varit i Göteborg och spelat emot de allra bästa ungdomarna i Sverige där de gjorde bra ifrån sig.

Annons

LÄS MER:  HÄR kan du skicka in ditt läsarmaterial

Annons

Ebbe förlorade en jämn match med 23-21 i tredje set emot en spelare som till slut kom trea, och Edvard spelade mycket bra men förlorade en avgörande match med 21-18 i tredje set efter att ha vunnit emot högre rankad spelare.

Maja Lundin och Emelie Wanzelius

Och i Östersund den gångna helgen spelade LBMK hem 7 st medaljer, genom vinst av Elliot Grahn i U15 singel och vinst även i mixed U15 av Emelie Wanzelius/Elliot Grahn. Och Malte Grahn kom 2;a i dubbel U13. Sedan fick LBMK med sig 4 brons genom, Maja Lundin/Emelie Wanzelius i dubbel U15, Malte Grahn i singel U13, Noj Wanzelius i herrdubbel A och Stefan Grahn i herrsingel A.

Veteran EM i Madrid har även det spelats senaste veckorna och där spelade Stefan Grahn som föll i kvartsfinal efter att ha slagit ut första seedade spelaren i från Finland i åttondels finalen.

Nu väntar Borlänge tävling kommande helg för en del LBMK ungdomar.

Stefan Grahn/Läsartext

 

Annons

Annons

Till toppen av sidan